Kategóriák
Nilfisk Akció 2020

Ajánlások
 
- Porszívók - Tennant / Delfin Ipari porszívók - Mistral 3533 Háromfázisú ipari porszívó
A szívás egy olyan szívó egység segítségével jön létre, amely oldalcsatornás ventillátorral rendelkezik. A ventillátor direktbe rá van kapcsolva a motor tengelyére, ezáltal nincs szükség egy kapcsolószekrény használatára, így is elérünk egy 2 850-es fordulatszámot. Ez az egység oly módon lett megtervezve és megépítve, hogy ne igényeljen semmilyen karbantartást, 24 órás munkakörülmény között. Egy szűrő segít a zajszint csökkentésében, amely az ürítő lyuknál van elhelyezve.
Cikkszám: TNN-TNN-2193
Gyártó: Tennant
 
 
Érdeklődöm
Érdeklődöm
Részletes leírás
Értékelés
 

Szűrő egység

A szűrő egy acélból készült szűrőházban van elhelyezve, illetve védve. A szűrőnek nagy területe van ez által biztosítva egy nagy szűrőképességi területet (20 000 cm2), illetve egy megnövekedett szűrőprecizitást (3 mikron). A gép felszerelései közé tartozik továbbá egy kézi rázó, ami segíti a Felhasználót, hogy könnyen és helyesen kitakarítsa a szűrőt, egy egyszerű vertikális mozdulattal. Ily módon megnöveli majd a szűrő élettartamát, illetve a gép teljesítményét.

Gyűjtő egység

Az összegyűjtött anyag egy tartályba raktározódik el (35 l), amely kerekekkel van ellátva. A porszívó egy rozsdamentes acélból készült alvázra van felszerelve, két csuklós kerékkel, amelyből az egyik fékkel rendelkezik. Minden egyes fém alkatrész epoxikus festékkel van lefestve.