Kategóriák
Nilfisk Akció 2022

Ajánlások
 
Cégünkről
 
 
Mivel foglalkozik a B+K Trade Kft ?
Hogy partnerei takarítási és higiéniai problémáira megoldást találjon.
 
Mit forgalmaz a B+K Trade Kft ?
Takarítógépeket
Tisztítószereket
Higiéniai termékeket
Sárfogó szőnyegeket
És mindent, ami a problémára megoldást jelent.
A B+K Trade KFT 1995 óta van jelen a takarítás technológiai piacon.
Olyan márkákat képviselünk melyek a világpiacon már bizonyítottak. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy mindegyik gyártója azért tud évtizedek óta a maga területén piacvezető maradni, mert a márka fejlesztésére folyamatosan törekszik.
 
Az általunk megismert és elismert márkák:
Tork - A Tork – az SCA Csoport tagjaként - vezető márka a tissue termékek és az ezekhez tartozó kiegészítő szolgáltatások európai piacán. Termékei kereskedelmi és ipari létesítmények, egészségügyi intézmények, kórházak és vendéglátóhelyek számára nyújtanak magas színvonalú higiéniai szolgáltatásokat.
Nilfisk Alto – A Dán NILFISK-ADVANCE a világ elsőszámú
ipari porszívó- és takarítógépeket gyártó vállalata. Globálisan jelen van a világ minden pontján felsőkategóriás gépeivel és átfogó termékskálájával.
Cleanfix - Svájci minőség elérhető áron! Ipari víz- és porszívóktól, szőnyegtisztítókon és speciális takarítógépeken keresztül a súroló automatákig.
Hosszú élettartam, megbízhatóság, könnyű kezelhetőség.
Tennant - Amerikai székhelyű cég, mely a világ első takarítógépét is megalkotta, (1942-ben). Állandó fejlesztéseknek köszönhetően a TENNANT világelső az újdonságok bevezetésében is.
TTS - professzionális kézi takarítóeszközök, mint az ipar minden területén, és a háztartásban is sikerrel használhatják
Vermop - Kézi tisztító és higiéniás rendszerek gyártója, mintegy 80 éve állítja elő professzionális eszközeit. Innovatív termékeivel meghatározza az európai takarítási technológiák alakulását.
Tana – A különböző tisztítási és higiéniai követelményeknek célzott megoldás. Hatékony, gazdaságos, innovatív és környezetkímélő tisztítószerek melyek környezetében maximális higiéniát és tisztaságot biztosítanak.
Innoveng - Az Innoveng 1 Kft. a magyar vegyipar egyik kiemelkedő tagja. Speciális, saját fejlesztésű tisztító-, tisztító-fertőtlenítőszereivel van jelen a piacon.
 
Sárfogó szőnyegek:
CORAL – az új standardok meghatározója a beltéri, textil szennyfogók piacán
 
ALUTREND – a legszélesebb kínálat a kültéri, ALU-sínes lábtörlők területén
 
JAGUAR – a műanyag, ún. köztes lábtörlők formatervezője
 
PORTÁL – a személyre szabott, logózott szennyfogók specialistája
 
Miért érdemes a B+K Trade Kft-t választani ?
Azért, mert elsősorban a vevők megelégedettségére törekszik. Mivel nincs elkötelezve kizárólagossággal egy márka iránt sem, így nem egyetlen gyártó termékcsomagjának népszerűsítésére, hanem ügyfeleinek valós kérdéseire, és a legoptimálisabb megoldás kidolgozására tud koncentrálni.
Cégünk választásával azért is nyerhet, mert a minőség nálunk nemcsak a termékekre, hanem a hozzá adott kiszolgálásra is vonatkozik.