Kategóriák
Nilfisk Akció 2020

Ajánlások
 
- Porszívók - Tennant / Delfin Ipari porszívók - Mistral 202 DS Egyfázisú ipari porszívó
A szívást két motor biztosítja, amelyek szénkefét használnak, két különböző kapcsolóval vannak működtetve, és egy fonikusan szigetelt fémházban vannak elhelyezve. A motorfej fonikusan szigetelő anyaggal van leszigetelve, hogy minél jobban csökkentsük a kibocsátott zaj erejét. Úgy van megtervezve hogy a kimenő levegőt a föld felé fújja. Ez egy nagyon fontos részlet, mivel a kibocsátott levegő nem zavarja a gép kezelőjét, illetve nem csinál port a gép körül. A vezérlőegység tartalmaz három kapcsolót, egy vákuummérőt, ami segít a szűrő problémáinak a kiküszöböléséhez.
Cikkszám: TNN-TNN-2188
Gyártó: Tennant
 
 
Érdeklődöm
Érdeklődöm
Részletes leírás
Értékelés
 

Szűrő egység

A szűrő egy acélból készült szűrőházban van elhelyezve, illetve védve. A szűrőnek nagy területe van ezáltal biztosítva egy nagy szűrőképességi területet (30 000 cm2), illetve egy megnövekedett szűrőprecizitást (1 mikron). A gép felszerelései közé tartozik továbbá egy kézi rázó, ami segíti a felhasználót, hogy könnyen és helyesen kitakarítsa a szűrőt, egy egyszerű függőleges mozdulattal. Ily módon megnöveli majd a szűrő élettartamát, illetve a gép teljesítményét. A szívó egység átmérője Ø60 mm, amely a szűrő alatt helyezkedik el, ugyanakkor képes a port, a szilárd halmazállapotú, illetve a folyékony halmazállapotú anyagokat felszívni, szűrőcsere nélkül.

Gyűjtő egység

Az összegyűjtött anyag egy konténerben raktározódik el (20l), amely kerekekkel van ellátva. A porszívó egy rozsdamentes acélból készült alvázra van felszerelve, két csuklós kerékkel ellátva, melyből az egyik fékkel rendelkezik. Minden egyes fém alkatrész epoxikus festékkel van lefestve.