Kategóriák
Nilfisk Akció 2020

Ajánlások
 
- Porszívók - Tennant / Delfin Ipari porszívók - DM40 SGA Egyfázisú ipari porszívó
A szívást két motor biztosítja, amelyek szénkefét használnak, két különböző kapcsolóval vannak működtetve, és egy fonikusan szigetelt fémházban vannak elhelyezve. A motorfej fonikusan szigetelő anyaggal van leszigetelve, hogy minél jobban csökkentsük a kibocsátott zaj erejét. Úgy van megtervezve, hogy a kimenő levegőt a föld felé fújja. Ez egy nagyon fontos részlet, mivel a kibocsátott levegő nem zavarja a gép kezelőjét, illetve nem csinál port a gép körül. A vezérlőegység három kapcsolót tartalmaz, egy vákuum mérőt, amely segít a szűrő problémáinak a észrevevésében. Két fogantyú segítségével, amelyek a gép oldalára vannak elhelyezve, tudjuk könnyen levenni a fémházat, ezáltal könnyen le tudjuk ellenőrizni a szűrőt.
Cikkszám: TNN-TNN-2190
Gyártó: Tennant
 
 
Érdeklődöm
Érdeklődöm
Részletes leírás
Értékelés
 

Szűrő egység

A szűrő egy acélból készült szűrőházban van elhelyezve, illetve védve. A szűrőnek nagy területe van ez által biztosítva egy nagy szűrőképességi területet (20 000 cm2), illetve egy megnövekedett szűrőprecizitást (3 mikron). A gép felszerelései közé tartozik továbbá egy kézi rázó, ami segíti a Felhasználót, hogy könnyen és helyesen kitakarítsa a szűrőt, egy egyszerű vertikális mozgással. Ily módon megnöveli majd a szűrő élettartamát, illetve a gép teljesítményét. A szívó egység átmérője Ø80 mm, amely a szűrő alatt helyezkedik el, ugyanakkor képes a port, a szilárd halmazállapotú, illetve folyékony halmazállapotú anyagokat felszívni, szűrőcsere nélkül.

Gyűjtő egység

Az összegyűjtött anyag egy konténerbe raktározódik el (50l), amely kerekekkel van ellátva. A porszívó egy rozsdamentes acélból készült alvázra van felszerelve, két csuklós kerékkel ellátva, amelyből az egyik fékkel rendelkezik. Minden egyes fém alkatrész epoxikus festékkel van lefestve.